fbpx

- ingyenes oktató anyag -

Amit minden bútorfestőnek tudnia kell mielőtt festéket választ!

Tudod mi a leggyakoribb hiba, amit a bútorfestés során elkövetnek?

Talán meglepő lehet, de a nem megfelelő festékválasztás…

Számtalan típus és márka elérhető ma már a piacon és ember legyen a talpán, aki képes magabiztosan eligazodni közöttük. Szinte minden termékről találhatsz pozitív és negatív kritikát egyaránt, így pedig mégis mi alapján válassz?

Erre a kérdésre szeretnék Neked választ adni ebben az ingyenesen letölthető videóban

Ugye milyen jó lenne magabiztosan dönteni, félelem nélkül, hogy egy rakást pénzt költesz valamire, ami lehet, hogy nem is fog működni.

A videóban nem azt fogom Neked megmondani, hogy melyik a legtutibb festék a világon, ami aztán mindenre is jó (ilyen nem létezik, sajnálom), hanem azt fogom Veled megosztani, hogy:

milyen szempontokat vegyél figyelembe a választás során

Hogyan mérd fel azt, hogy mire is van igazán szükséged

Mik az egyes festékek erősségei és gyengeségei

Mik a legfőbb különbségek az egyes festéktípusok esetén

Mindezek ismeretében hidd el, Neked is sikerülni fog választani!

Add meg az e-mail címed, és pár perc múlva már meg is kapod a videót!

És, hogy ne csak a festékválasztás menjen simán...

Miután csatlakozol, nem csak a festékválasztásról szóló videót kapod meg, hanem hozzáférhetsz számos, más oktató anyaghoz, letölthető segédlethez is (többek között például arról, hogyan valósítsd meg mindezt a gyakorlatban, mik a leggyakrabban előforduló problémák, vagy, hogy milyen eszközöket érdemes vásárolni), ezek mind segítenek abban, hogy csodálatosan szép, minőségi bútorokat festhess Te is otthon, önállóan. (Ezeket folyamatosan küldöm majd, olyan tempóban, hogy legyen is időd foglalkozni velük ;))

Akik már megnézték

"Belekóstoltam már a bútorfestésbe és beszippantott, de hely hiányában és mivel most más dolgok vannak fókuszban, kicsit háttérbe szorítottam... Le akartam iratkozni a hírleveledről, mert annyi hírlevelem van, hogy szelektálnom kell, de annyira jó és hasznos amit küldtél, hogy muszáj maradnom"
Andrea
"Nem valószínű, hogy neki álltam volna a lépcsőnek... enélkül. Valószínűleg még egy két évig látványosan utáltam volna"
Hedvig

Szóval, ha készen állsz, hogy belekezdj a festésbe, akkor kattints és pár perc múlva már tanulhatsz is!

Ki vagyok én és miért tanulj pont tőlem?

A Nevem Nagy Viktória, a Több mint komód bútorfestő blog írója, alkotója.

Több, mint 10 éve festek bútorokat.
Ezidő alatt megismertem az itthon kapható festékek és eszközök széles körét és számos festési technikát elsajátítottam.

És a saját bőrömön tapasztaltam mennyire nehéz, hiteles, segítő tanácsokhoz és információkhoz jutni ebben a témában. A bútorfestés egy speciális terület, kicsit festés, kicsit asztalos munka és kicsit művészet. Ezért szerettem volna létrehozni egy olyan felületet, tudásbázist, ahol speciálisan az ehhez kapcsolódó elméleti es gyakorlati tudást gyűjtöm össze. Így indult el a blog 5 évvel ezelőtt és ehhez kapcsolódóan kezdtem csoportos és egyéni tanfolyamokat tartani.
A személyes tanfolyamok korlátjai azonban hamar megmutatkoztak, a nagy távolság és a sok elfoglaltság miatt sokan nem tudtak eljönni hozzám.
Ekkor döntöttem úgy, hogy online formában is elérhetővé teszek sok-sok információt, hogy bárki hozzáférhessen, aki szeretne ebben a csodálatos hobbiban jobban elmélyedni.
A Facebook zárt csoportunkban folyamatosan segítelek és inspirállak Benneteket, hogy a festés minél inkább örömteli tevékenység legyen a számodra is.