fbpx

Miért válassz "több mint komód" bútort?

Ha szereted a különleges, egyedi megoldásokat, ami garantáltan nem fog Veled szembe jönni sehol máshol akkor a legjobb helyen jársz.

A műhelyből kikerülő bútorok mindegyike egy kis egyedi ékszer, ami azonnal az otthonod legkülönlegesebb darabjává válik.

Miért különlegesek a bútoraim?

Tökéletesen sima, professzionális felszín

A leggyakoribb kérdés, amit kapok, hogy mégis „mivel festek, hogy ennyire sima a felület?” Nos, nincs titok, szinte mindig ecsettel festek.
De olyan technikával, amivel gyakorlatilag tökéletesen sima felületet tudok létrehozni. Semmi „garázsbarkács” utánérzés nincs.

Mesés színharmónia

Bár szívesen festek egyszínű bútorokat is, de a kedvenceim egyértelműen a színes darabok.

Akár kész bútor, akár egyedi megrendelés esetén, a választott színeket mindig úgy alakítom, hogy azok egymással harmóniában, egymást szépen kiegészítve alkossanak egy kész egészet.

Különleges részletek

A különböző egyedi díszítések karakteressé teszik a bútorokat, „antik” érzést keltenek. A festéssel ezeket csodaszépen ki lehet emelni, szinte azonnal magukra vonják a tekintetet.

Elképesztően aprólékos díszítések

A bútorok díszítéséhez magas minőségű transzfer fóliákat használok, ezek teljesen beleolvadnak a festésbe, kézi festett hatást keltve.

Ezek segítségével szinte bármilyen mintát meg lehet jeleníteni a bútorokon, csak a képzelet szab határt 🙂

Garantált "hűha" hatás

Ha a kész bútor láttán nincs azonnal „hűha” érzésed, akkor nyugodtan elállhatsz a vásárlástól, akár egyedi megrendelés esetén is.

Megrendelés és vásárlás menete

Egyedi megrendelés esetén

Van olyan saját bútorod, amit szívesen látnál Több mint komód ruhába bújva? 

 1. Az árajánlat kérés fülön keresztül (itt) kérlek írj nekem. Elegendő ha röviden megfogalmazod, hogy mit is szeretnél.
 2. 2 munkanapon belül felveszem Veled a kapcsolatot és megírom a részleteket.
 3. Minden esetben kérni fogok fotókat és méreteket a bútorról. 
 4. Inspirálódj, akár az oldalamról, akár más felületekről, hogy pontosan mi is tetszik. Én is fogok neked inspirációs képeket küldeni, hogy minél inkább egyértelműsítsük az élképzeléseket.
 5. Ennek alapján tudok Neked árajánlatot adni.
 6. Megállapodás után nem szoktam előleget kérni, Te rám bízod a bútorodat, így én is megbízom Benned, hogy tiszteletben tartjuk egymás érdekeit 🙂
 7. Amikor elkezdem a munkát folyamatosan küldök Neked fázisfotókat, így tudunk egyeztetni, ha esetleg valamit másképp szeretnél.
 8. A kész munkát befotózom és elküldöm Neked, ha meg vagy elégedve, akkor személyesen tudod elvinni a búrtort, előre egyeztetett időpontban (fizetés személyesen készpénzben), vagy szállítás esetén csomagolom a bútort.
 9. Ha a csomagküldést választottad, akkor én leszervezem a szállítást (XXL futár). A szállítás költsége minden esetben a vevőt terheli. Választhatsz előre utalást vagy utánvétet is. Utánvét esetén is szeretném kérni a szállítási költség előre utalását. Ennek megérkezését követően kerül postázásra a csomag.
 10. A csomagra minden esetben kötök biztosítást (ennek költségét én vállalom)
Egyedi megrendelést kérhetsz olyan bútorra is, amit a festésre váró raktáramból választottál. Ezeket a bútorokat itt találod: Festésre váró bútorok
Ebben az esetben kérlek töltsd ki a linken lévő oldal alján lévő űrlapot. Ezt követően a fent leírtak szerinte felveszem Veled a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.

Kész bútor vásárlása esetén

Az aktuálisan eladó bútorokat itt találod: eladó bútorok

A fenti linken lévő oldal alján találod a megrendelő űrlapot, aminek kitöltésével tudod felvenni velem a kapcsolatot.

 1. Mindenképpen írd meg nekem a kiválasztott bútor cikkszámát, illetve, hogy kérsz e szállítást. Ha bármilyen kérdésed van a bútorral kapcsolatban azt is itt tudod nekem megírni.
 2. Ha személyes átvételt szeretnél, akkor e-mailben egyeztetjük az időpontot. Személyes átvételre kizárólag a műhelyben, Hajdúböszörményben van lehetőség. Ilyen esetben a fizetés készpénzben lehetséges a helyszínen.
 3. Ha a csomagküldést választottad, akkor én leszervezem a szállítást (XXL futár). A szállítás költsége minden esetben a vevőt terheli. Választhatsz előre utalást vagy utánvétet is. Utánvét esetén is szeretném kérni a szállítási költség előre utalását. Ennek megérkezését követően kerül postázásra a csomag.